Gruppenhaus-Oetztal

Groepshuis met bioscoop, bar, biljart en tafeltennis

Gruppenhaus-Oetztal

Groepshuis met bioscoop, bar, biljart en tafeltennis

Gruppenhaus-Oetztal

Groepshuis met bioscoop, bar, biljart en tafeltennis

Gruppenhaus-Oetztal

Groepshuis met bioscoop, bar, biljart en tafeltennis

Gruppenhaus-Oetztal

Groepshuis met bioscoop, bar, biljart en tafeltennis

Welkom in het Gruppenhaus Ötztal!

Volop bergen, zon en sneeuw.

Gruppenhaus Ötztal – in een van de bekendste en meest favoriete Tiroolse bestemmingen, het Ötztal – is de perfecte uitvalsbasis voor een fantastische wintersport of zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen.

De ligging van het Groepshuis Ötztal is ideaal: aan het begin van het Ötztal in het dorp Ötztal Bahnhof. Het grote vakantiehuis Sonnenalp Ötztal is daardoor goed en makkelijk bereikbaar met de trein, bus en auto.

De veelzijdige Alpen van het Ötztal trekken veel sportieve vakantiegangers aan vanwege de vele sportmogelijkheden. Naast skiën, wandelen en bergbeklimmen, kun je in het Ötztal nog veel meer doen, met véél actie! Zowel in de winter als in de zomer horen actief zijn er in het Ötztal bij.

Huurmogelijkheden

Appartement voor 14 Personen

Eigen ingang
Woonkamer
Open keuken
Eetkamer
4 Slaapkamers
3 Badkamers

Vakantiehuis voor maximaal 42 personen

Eigen ingang
Bioscoop met 16 echte bioscoopstoelen
Keuken met alle apparatuur
Bar met tap
Tafelvoetbal
Poolbiljart en Tafeltennis
14 slaapkamers, in totaal 42 bedden

Aktieve groepen

Gruppenhaus Ötztal: De perfecte plek voor actieve groepen

Het Groepshuis Ötztal is voor groepen die graag binnen en buiten actief willen zijn. Het grote vakantiehuis biedt maar liefst 14 slaapkamers met plaats voor in totaal 42 personen.
Wanneer je ook het appartement huurt is er zelfs plaats voor 56 personen!

Lees meer

Bioscoop, Tafeltennis en Voetbaltafel

Je eigen bioscoop!

Absoluut highlight van het grote vakantiehuis is de privé bioscoop.
Neem je favoriete films mee en geniet van 16 echte bioscoopstoelen, groot scherm, beamer en uitstekend geluid: wat wil je nog meer?

Tafeltennis en Voetbaltafel

Gruppenhaus Ötztal biedt behalve de bioscoop ook nog een tafeltennistafel en voetbaltafel. Volop mogelijkheden om je in huis te vermaken!

Zomer

In de zomer…

Vakantie in het Ötztal in de zomer staat garant voor…

Lees meer

Winter

In de winter…

100% sneeuwzeker, dat is het Ötztal in de winter…

Lees meer

Keuken en bar

Volledig ingerichte keuken

De keuken in het hoofdhuis is volledig ingericht. Je hebt de beschikking over een volledig ingericht keuken met “dubbele” apparaten. Je hebt 2 kookplaten, 2 ovens, 2 koelkasten en 2 vaatwassers. Uiteraard is er ook meer dan genoeg keukengerei en servies.

Bar met tap en poolbiljart

In het Gruppenhaus is gezelligheid troef. Je hebt een eigen huisbar met tap! We bestellen graag een vaatje bier voor je. In deze ruimte bevindt zich verder nog een poolbiljart en zijn er verschillende zitjes.

AREA 47

Gruppenhaus Ötztal is de meest nabijgelegen groepsaccommodatie praktisch naast Area 47, zelfs te voet bereikbaar!

Area 47 is het grootste Outdoor Park in Oostenrijk. Je hebt hier Rafting, Canyoning, Klettterpark, Klimmen, Flying Fox,  Mountainbiken, Waterarea, Wakearea enz, enz, enz

Lees meer

Ligging

Altijd langs Gruppenhaus Ötztal!

Gruppenhaus Ötztal biedt als vakantiehuis vele voordelen. Een van de voordelen is de optimale ligging in Ötztal Bahnhof, direct aan het begin van het Ötztal. Het heeft een perfecte bereikbaarheid nabij de snelweg A12, die in de richting van het Inntal, Tirol met Duitsland, Italië en Vorarlberg verbindt.

Zoals de naam Ötztal Bahnhof al doet vermoeden, is er ook een goede treinaansluiting met de Arlbergbahn naar het binnen- en buitenland.

Bovendien is dankzij het direct omliggende gunstige wegennet een optimale verbinding naar de stad Imst, het hintere Ötztal en naar Südtirol.

Het openbaar vervoer in het Ötztal rijdt met bussen, zodat vanuit het vakantiehuis, als ook de gemeente Ötztal Bahnhof, onder andere verschillende Ötztaler gebieden makkelijk bereikbaar zijn. Gedurende het winterseizoen worden bovendien nog extra skibussen  ingezet.

Bij Groepshuis Ötztal is er ruime parkeergelegenheid, ook voor touringcars!

Contact

Stuur ons een bericht