AREA 47

Gruppenhaus Ötztal is de meest nabijgelegen groepsaccommodatie praktisch naast Area 47, zelfs te voet bereikbaar!

Area 47

Typisch Ötztal – Playground-Power

Ultieme outdoor playground
Wie denkt op vakantie perse rust en ontspanning nodig te hebben, heeft het mis! Om pas echt ´uit te loggen´van de alledaagse werkdruk, heeft men namelijk actie nodig in de meest ideale vorm: veelvuldig entertainment voor alle gemoederen afgerond met een heftige adrenalinekick. Groter, hoger, sneller en verder: Area 47 (Homepage), kenmerkt zich als „the ultimate outdoor playground“. Met al zijn extreme en actierijke mogelijkheden laat de playground zich louter in uitersten omschrijven.

Lees meer..

Diep water, hoge muren en een indrukkenwekkend groot circuit, maken van Area 47 de ideale locatie voor avontuurzoekers die een extra bijzondere kick willen beleven. Het ongeveer 20.000 m² grote water- terrein, geeft de nodige en zinnenprikkelende afkoeling: Een duikplank platform en een glijbaan zijn slechts voorbeelden van de vele natte mogelijkheden om zo creatief en afwisselend mogelijk in het water terecht te komen. In het waterglij-park staat bijvoorbeeld ook een springplank klaar voor een stuntvolle sprong in het koude water. Stijl omhoog, gaat het daarentegen in het klimgedeelte van Area 47 met de hoogste klimwand van Europa! Zelfs getrainde klimmers moeten af en toe naar lucht happen… De klimhemel begint op een 27 meter hoge pier in de Ötztaler Ache en eindigt in een horizontale uitdaging van de Boulder Cave namelijk de Deep-Water-Soloing-Boulderwall.

 

Rock´n´Real: Waardevolle events en entertainment

In de vrije lucht aan het begin van het Ötztal, speelt zich echter nog meer af: Caving, canyoning, rafting. Area 47 wacht al op u! Of hoe zit het met een hoogtevreestest? Leeft u zich uit in het hooggelegen klimparcours met swingende schommels en klimtorens. Flying Fox en Mega Swing zorgen voor niet alledaagse luchtervaringen en een ultiem gevoel van zwevende vrijheid te midden van het fascinerende samenspel van elementen.

Het bodemgevoel verloren? Geweldig, dat is precies wat u ook voelt tijdens paragliding! U kunt desgewenst in Area 47 ook gecontroleerd en op het hoogste niveau wat uw oren toestaan in de lucht zweven met paragliding.

Wilt u na al het zweven nog verder met de voeten van vloer? Van woensdag tot zaterdag word er in Area 47 gerockt! De perfecte locatie voor high-level partyanimals!